E-TWİNNİNG BİR KİTAP BİR ETKİNLİK PROJEMİZ

Öğretmenlerimiz Sündüs KAÇMAZ ve Emine ÇELİK EKİNCİ tarafından yürütülecek olan ''BİR KİTAP BİR ETKİNLİK '' projemize başlanmıştır. Projemiz kapsamında öğrencilerimizle ayda 2 kitap okuyacağız. Okuduğumuz kitaplarla ilgili sanat çalışması, drama çalışması ve resim çalışması yapacağız.

Kitap okuma alışkanlığının ne kadar erken kazandırılırsa o kadar kalıcı olacağına inandığımız için bu projemizi uygulamak istedik.

Bu proje ile; öğrencilere kitap okuma alışkanlığını farkındalığı kazandırmak, kaliteli vakit geçirmesini sağlamak, Çocuktaki dinleme yetisini artırmak, dinlediğini resimleme becerisi kazandırmak, Çocuğun yaratıcı hayal gücünü geliştirmek, Çocuğun zihinsel, duygusal , sosyal ve dil gelişimine katkıda bulunmak ve Türkçeyi doğru ve düzgün bir şekilde kullanmasına yardımcı olabilmeyi amaçladık.

27-12-202127-12-2021

Yayın: 27.12.2021 - Güncelleme: 27.12.2021 14:18 - Görüntülenme: 235