T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Ziya Esen Anaokulu

Okul Kurallarımız

– OKUL KURALLARIMIZ –

1.  Okulumuzun çalışma saatleri; sabahçılar 7:30-12:30, öğlenciler 12:30-17:40  saatleri arasıdır. Okulumuzda her gün bir nöbetçi öğretmen bulunmaktadır.

2.  Anaokulunun çalışma saatleri dışında çocukların okula bırakılıp alınmasında Okul Yönetimi sorumlu tutulmayacaktır. Çocuklarınızı sabah okul girişinde nöbetçi öğretmene teslim ediniz ve akşam nöbetçi öğretmenden teslim alınız.

3.  Okul aidatlarını her ayın 18 ine kadar ilgili hesap numarasına yatırmanız ve dekontun bir nüshasını okul idaresine teslim etmeniz gerekmektedir. (Faks, mail, ya da elden)

4.  Okul Öncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin 14. maddesinde "Özürsüz olarak 10 gün okula devam etmeyen çocuğun velisi okul müdürlüğünce yazı ile uyarılır. Bu uyarıya rağmen özürsüz olarak aralıksız 20 gün okula devam etmeyen ve devam ettiği halde belirtilen süre içinde ücretleri yatırılmayan çocukların kaydı silinir. Bu durum yazılı olarak veliye bildirilir."

5.  Öğretmeninize, eğitimin aksamaması için aşağıda verilen saatlerde telefon etmeniz, yüz yüze görüşmek için de önceden randevu almanız gerekmektedir.             

6.  Çocuklarımızın sağlığı için okula başlamadan ve yarıyıl tatilinde boğaz kültürü ve gaita parazit tahlili yaptırıp sonucunu gönderiniz.

7.  Hasta çocuklarımızı okula getirmemeye özen gösteriniz. Çünkü bir gün sizin çocuğunuzda bir başka çocuk nedeni ile hasta olabilir.

8.  Okula herhangi bir ilaç alınmaz. Eğer çocuğunuzun ilaç kullanması gerekiyorsa okula gelip sizin içirmeniz tavsiye olunur.

9.  Gezi için gönderilen izin belgelerini zamanında göndermeniz gerekmektedir.

10.  Okula gönderilen her türlü belge, kıyafet ve malzemenin üzerine çocuğun adı soyadı ve sınıfı yazılır.

11.  Sınıf toplantılarına toplantının verimli geçmesi açısından çocuk getirilmemesi gerekmektedir.

12.  Bireysel görüşmelere anne ve babanın bir arada katılması gerekmektedir. Bu arada katılabileceğiniz saatleri bize önceden bildiriniz.

13.  Çocuğa takı, vb. süs eşyası takılmaz. Okula para, şeker, oyuncak, oyun kartları vb. malzemeler getirilmez.

14.  Öz bakımın kolay yapılabilmesi adına çocuklara askılı, düğmeli ve kemerli kıyafetlerin giydirilmemesi gereklidir.

15.  Çocukların yedek kıyafetleri kirlendi ve eve gönderildi ise ertesi güne yenisi gönderilir. (Kaybolan eşya ertesi gün bildirilmelidir.)

16.  Veli çocuk ile ilgili her konuyu öğretmene, öz bakım işlerini ise ablaya sormalıdır.

17.  Eğitim Öğretim yılı içerisinden telefon numaraları ve ev adresinde değişiklik olduğunda okul idaresine bildirilmelidir.

18.  Eğitim Öğretimin başladığı tarihten itibaren sınıflara ve mutfağa girilmez, girmek için de ısrar edilmemelidir.

              Her türlü soru, sorun, istek ve önerilerinizi lütfen bize iletiniz.

 

Telefon ile görüşme saatleri;

Sabah               : 10:00 - 10:30

Öğleden Sonra : 14:00 - 14:30

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.10.2013 - Güncelleme: 16.12.2019 21:46 - Görüntülenme: 3393
  Beğen | 1  kişi beğendi