Mrt

'LİVİNG WİTH ROBOTS İN THE FUTURE' İSİMLİ ERASMUS+ K-229 PROJEMİZ KAPSAMINDA İKİNCİ HAREKETLİLİĞİMİZ İSPANYA-MADRİD 'COLEGİO JOYFE' KURUMUNA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EĞİTİM SİSTEMLERİ ÖĞRENİLDİ VE KODLAMA ATÖLYELERİ GEZİLDİ.

Mrt

'We are children of the world' İsimli Erasmus+ K-229 Projemiz kapsamında Avusturya-Viyana hareketliliğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Çevre ve geri dönüşüm bilinci oluşmuş nesiller yetiştirebilmek adına Sıfır Atık Belgemizi almış bulunuyoruz.

Ara

Öğretmenlerimiz Sündüs KAÇMAZ ve Emine ÇELİK EKİNCİ tarafından yürütülecek olan ''BİR KİTAP BİR ETKİNLİK '' projemize başlanmıştır. Projemiz kapsamında öğrencilerimizle ayda 2 kitap okuyacağız. Okuduğumuz kitaplarla ilgili sanat çalışması, drama çalışması ve resim çalışması yapacağız.

Kitap okuma alışkanlığının ne kadar erken kazandırılırsa o kadar kalıcı olacağına inandığımız için bu projemizi uygulamak istedik.

Bu proje ile; öğrencilere kitap okuma alışkanlığını farkındalığı kazandırmak, kaliteli vakit geçirmesini sağlamak, Çocuktaki dinleme yetisini artırmak, dinlediğini resimleme becerisi kazandırmak, Çocuğun yaratıcı hayal gücünü geliştirmek, Çocuğun zihinsel, duygusal , sosyal ve dil gelişimine katkıda bulunmak ve Türkçeyi doğru ve düzgün bir şekilde kullanmasına yardımcı olabilmeyi amaçladık.

Ara

E TWİNNİNG BİR KİTAP BİR ETKİNLİK PROJESİ KAPSAMINDA PROJE ETKİNLİKLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ÖĞRENCİLERİMİZ BİRER MASKOT TASARLADILAR.ÖĞRENCİLERİMİZ MASKOT TASARIMI ESNASINDA YARATICILIKLARINI VE HAYAL GÜÇLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARTTILAR.TASARLANAN MASKOTLAR OKUL PANOLARIMIZDA SERGİLENDİ.

Ara

E TWİNNİNG BİR KİTAP BİR ETKİNLİK PROJESİ KAPSAMINDA VELİLERİMİZ İÇİN HAZIRLANAN PROJE TANITIM BROŞÜRÜ VELİLERİMİZE DAĞITILMIŞTIR.

Ara

BİR KİTAP BİR ETKİNLİK eTwinning projemiz yapılan toplantıyla velilerimize tanıtılmıştır.